938770456 / 938742262

Mireia Badia Enduro Antas 2016

La manresana Mireia Badia s'adjudica l'estrena del Campionat d'Espanya d'Enduro

La pilot manresana d'Enduro Mireia Badia, que pilota una Husqvarna TE-125 del Equip Husqvarna Motor Gas Racing Team ha aconseguit la victòria a la categoria femenina de la primera cursa del Campionat d'Espanya que s'ha disputat aquest diumenge a Antas, Almeria.

Badía, que pilota una Husqvarna de l'equip Motorgas, ha acabat la cursa amb 4 minuts i 42 segons d'avantatge sobre la segona classificada Humi Palau i més d'onze respecte la tercera classificada Arantxa Belda. La manresana ha estat rodant en tot moment al capdavant de la seva categoria i s'ha imposat a les sis especials disputades (tres en cadascuna de les dues voltes que les participants han hagut de fer al recorregut de la prova).

Mireia Badia valora d'aquesta manera la seva actuació a la prova inaugural del Campionat d'Espanya d'Enduro: "Aquesta és la millor manera de començar la competició oficial de la temporada. El meu objectiu prioritari d'aquest any és aconseguir el títol de Campiona d'Espanya i començar amb una victòria em situa com a referent del campionat. La cursa era complicada sobretot pel seu terreny ja que hi havia moltes pedres i molta pols. He mirat de marcar un ritme constant des del començament a la primera volta que em permetés no haver d'arriscar innecessariament i a les especials m'he sentit força còmoda malgrat la seva dificultat. Les diferències respecte les meves rivals s'han anat ampliant a mida que avançava la cursa i, d'aqueta manera he pogut rodar amb més comoditat sense posar en perill la victòria".

La manresana té plantejada una temporada molt ambiciosa. "Aquest any vull fer un pas endavant i un salt qualitatiu quan a pilotatge i resultats. A banda dels Campionats d'Espanya i de Catalunya d'Enduro, participaré als Sis Dies que aquest any es fan a Navarra i vull prendre part també en un parell de proves del Campionat del Món de l'especialitat per poder valorar el meu nivell enfrontant-me a les millors del món. Crec que compto amb els elements necessaris per a evolucionar com a pilot i consolidar-me a l'elit l'especialitat. El més important però, és el treball diari, l'entrenament amb moto i sense ella i, sobretot, no deixar de millorar en tot moment", ha assegurat.

En cualquiera de nuestras tiendas físicas o en nuestra tienda On-line encontrarás cualquier recambio y accesorio para tu motocicleta o para el piloto, siempre con la máxima seguridad de compra y con el máximo servicio y rapidez en la entrega. Todo para que practiques tu deporte favorito con la mayor seguridad y comodidad. Somos concesionarios Oficiales Husqvarna, SYM, MASH, Piaggio, Vespa, gilera, Honda, Kawasaki.

  • 93.877.04.56 / 93.874.22.62
  • Público: 8:30h - 20:30h Mail: 24h
  • C/ La Pau, 8 - Manresa
@ Copyright I Aviso Legal I Protección de datos