938770456 / 938742262

Especial Reparto

Especial Reparto

Degut a la crisis sanitària del Covid-19, les empreses de restauració s’han vist afectades per les normatives de seguretat implantades per la generalitat.

Moltes d’elles però, han vist augmentar la seva facturació gracies a la implantació del servei de repartició a domicili. Ara es l’hora de implantar un nou servei per poder augmentar la vostre facturació i poder servir als vostres clients, de manera ràpida, econòmica i eficaç.

Per això us volem presentar una eina de treball creada especialment per empreses o flotes de repartiment, partint de les característiques de qualitat, fiabilitat de SYM Symphony 125 o 50cc, modificant el seu xassís i carenat de darrera per incorporar un seient d’una sola plaça i aconseguir un superfície mes amplia de la part final del bastidor, per donar cabuda a una amplia i robusta plataforma d’acer per incorporar la carrega i transportar-la de manera segura.

S’han creat dos cilindrades, per afrontar el radi de repartiment que mes us convingui. Motor de baixa fricció, consums mínims.

*Consulteu opció de finançament interès 0% *mínima quota apertura.

                          

           
     
     
 
 
   

Qualsevol dubte, consulta o be, voleu fer la vostre comanda, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres us atendrem encantats.

Info@motorgas.com  / 661.230.991  /  93.874.23.39

Moltes gràcies,

TNo hay productos para listar en esta categoría.

En cualquiera de nuestras tiendas físicas o en nuestra tienda On-line encontrarás cualquier recambio y accesorio para tu motocicleta o para el piloto, siempre con la máxima seguridad de compra y con el máximo servicio y rapidez en la entrega. Todo para que practiques tu deporte favorito con la mayor seguridad y comodidad. Somos concesionarios Oficiales Husqvarna, SYM, MASH, Piaggio, Vespa, gilera, Honda, Kawasaki.

  • 93.877.04.56 / 93.874.22.62
  • Público: 8:30h - 20:30h Mail: 24h
  • C/ La Pau, 8 - Manresa
@ Copyright I Aviso Legal I Protección de datos